Blog

Viselkedés az első randin

Beszéltél valakivel, aki nagyszerűnek tűnik és optimista vagy a találkozással kapcsolatban? Akkor eljött az első igazi teszt, az első randi ideje! Addig még könnyű eljutni, hogy kozmetikus, haj, ruha, smink, de mi jön ezek után? Tök jól nézek ki, biztos nem lesz gond ezzel, de mi történik ha a végén csendben ülünk és full kínos lesz az egész? Elárulunk egy titkot. Ha beszélgettek, akkor ilyen nem történhet!

A sugar daddyvel való randevúzás általában azt jelenti, hogy egy érett férfival fogsz találkozni, tehát a Tik Tok sztárság és a legutóbbi partin történt őrültségek nem a legjobb színben fognak feltüntetni. Próbálj meg olyan témákat felhozni, amik kellően érdekesek, jók egymás megismeréséhez, ám mégis viszonylag semleges témák, amikkel elkerülhetőek a necces történetek.

Hobbi: Természetesen mondd el neki a tiédet is, de kérdezz róla is. A közös érdeklődés és hobbi tökéletes alap a kapcsolat magjainak elvetésére. Étel: Az étkezés vagy az éttermek megbeszélése tökéletes téma. A gazdag emberek szeretnek jókat enni és szeretik azokat a nőket, akik lépést tudnak tartani velük együtt a kulinaritás világában! Karrier: Mindig érdeklődj a munkájáról és arról, hogy ez mit jelent neki. Mivel nem véletlen ültök ott, valószínűleg nagy jelentősége van karrierjének a mindennapi életében! Hírek: A jelenlegi események, történések ismerete együttérzést és érettséget mutat, és valószínűleg a párbeszédek aranybányája is. Azonban ha a hírekre és aktualitásokra tértek át van pár dolog, amiről érdemes elterelni a beszélgetés fonalát. Hidd el, ez mindkettőtök érdekét szolgálja!

Pénzügyek: Ne beszélj arról, hogy mennyire le vagy égve, milyen rossz neked. Ne az jöjjön le, hogy ez az egyetlen ok, amiért most ott ülsz! Múltbeli kapcsolatok: Senki se szereti, ha a múlthoz hasonlítják, mikor a jelen és a jövő még hátra van! Politika: Bármi, ami ellentéteket szülhet az óriási vörös zóna. Hagyd ezt akkorra, amikor már nagyon ismeritek egymást és nem kínos az ellentétes vélemény. Vallás: A hit olyan téma, amit a szenvedély visz, jobb nem belebonyolódni!

Ha már az első randin anyagi juttatást vársz el, azt a randi előtt beszéljétek meg, mivel az első randin csak ismerkedtek, eldöntitek, hogy lesz-e jövője a kapcsolatotoknak, vagy nem. Ha már most akar neked ajándékot vagy pénzt adni hidd el, fog anélkül is, hogy elvárnád, ám a későbbiekben biztos lehetsz benne, hogy el fog halmozni minden földi jóval!

Végül egy fontos dolog amit nem szabad elfelejteni: A sugar babyket nem megfizetik, hanem elkényeztetik őket! Ezzel a tudattal indulj el a randira és vidd a beszélgetés fonalát is!