Blog

Utazás a boldogságba 1. rész

Pontban fél tízkor jött is az SMS, Roland volt, mondta ha kész vagyok menjek le a ház elé, ugyanis a sofőr megérkezett.

Ez a reptéri út tényleg nem életem leggyorsabb húsz perce volt, de még mindig nem izgultam, pedig mióta jelentkeztem az utazásra mindössze kétszer találkoztunk személyesen.

Roland középkorú üzletember, vállalkozó. Rendkívűl tisztelettudó, és nagyvonalú . Mikor elsőnek találkoztunk már akkor megvolt a közös hang , és el is döntöttük egyből hogy erre az utazásra együtt fogunk elmenni. És itt is vagyok , eddig egy percig se bántam meg.

Mikor kiszálltam a kocsiból , már várt. Nemsokára indul a gépünk. 2 óra lesz az út Rómába, ott átszállunk és majd megint két óra Ibiza.

Fél hat körül landoltunk . A reptéren már várt az autó ami a szállásra vitt. Egy hatalmas luxus villát bérelt ki nem messze Playa d’en Bossatol. Ilyet még csak az instagrammon és filmekbe láttam. Hatalmas medence , saját bár, és vagy három jakuzzi is volt a házba. Kicsit lehet túlméretezte kettőnkre, de őt ismerve mondjuk ez nem meglepő. Ahogy lepakolunk és kicsit szétnéztünk, már ültünk is vissza az autóba és indultunk be a városba vacsorázni és kicsit szétnézni.

Millionloves.com