Blog

A Nőkről...

Tízből, kilenc férfi beszélgetésnek a nők a témái vagy valami ami hozzájuk köthető. Annak ellenére, hogy a „ gyengébbik nem” társadalmi elnevezést kapták, a kifejezést már jócskán idejét múlt. Lépésüket a világ midnen területén figyelik és meghatároznak divatot, családok életét, párkapcsolatokat, anyagi helyzetét egy adott férfinak vagy akár egy munkahelyi légkört is.

Valószínűleg már midnen férfinak volt nézeteltérése egy hölgy miatt. Sok esetben ezek forrása pusztán a nők iránti vonzalom vagy a dominancia az oka. Ezeket a nők nagy része vagy akaratlanul okozza vagy nagyon ügyesen irányítják. Egy randevúnál is a hölgy reakciója a meghatározó egy férfinak, fontos, hogy nevet-e a viccein, figyeli-e amit épp mond. A találkozó előkészületeinek alapja is a nőkhöz mérten zajlik, legyen szó akár a vacsora helyszín kiválasztásáról vagy az esti öltözékről. Sok esetben – ha ügyes hölgyről van szó – még a találkozó alatt is tudja fokozni az érdeklődést, például ha a találkozó alatt másokra is kedvesen mosolyog, ezzel jelezve a férfinak, hogy még korántsem az övé.

A nők egymásra is versengéssel reagálnak általában. Kisebb vagy nagyobb hölgy társaságoknál vannak kimagasló személyek. Sokszor számít ilyenkor a viselt ruhadarabok márkája is, szóba jöhet az ismert egzisztenciális helyzet is, de munkahelyeknél – ha férfi a főnök – akkor a hozzá való közelség is számít. Tehát, önmaguk közt is ugyanolyan feszültséget képesek kiváltani, mint ha csak egy férfiaktól hemzsegő szórakozóhelyen járnánk. A nők jelenlétét, tehát midnenképpen igényeljük, néha vadászunk is rá. Sokszor, egy nehéz nap után a kellemes hangjuk vagy a mosolyuk is elég ahhoz, hogy az egész napunkat jóvá tegyék. Tehát, ha az orvosunk nem is javasolja, de minenképpen töltsünk velük sok időt és keressük a közelségüket!

Millionloves.com