Blog

Lehetséges feministának lenni és közben sugar babynek is

Ez ugyan úgy lehet férfi is, nem csak nő! A sugar baby pedig az, aki randiért és személyes kapcsolatért cserébe ajándékokat és pénzt kap, épp ezért pénzügyileg kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet a partnerével szemben. Sokan hiszik azt, hogy ez kizsákmányolás, azonban a sugar baby életmód egyáltalán nem nem szexista, ha mindkét fél megtiszteli a másikat. Ebből adódóan a feminista szónak és a sugar baby kifejezésnek nem kell egymásnak ütköznie. Lehetsz egyszerre sugar baby és támogathatod a nemek közötti egyenlőséget is. Mi segít hozzá, hogy össze tudd egyeztetni a kettőt?

Sugar testvérek! Fontos, hogy a nők és a férfiak sugar babyjei támogassák egymást, ami leginkább életmódra vonatkozó tippek megosztásával érhető el. Mindenki ugyanabban a csónakban evez. Minél többen tartotok össze, annál több segítséget kaptok egymástól és a társadalmi megítélésetek is pozitívan változhat! Több ember tudja mit is csináltok, hogyan működik ez és rájönnek, nem is olyan elítélendő a sugar életmód!

Ne hagyd magad! Azért mert a sugar kapcsolatod idősebb és jobb társadalmi, anyagi helyzetben van, ez egy egyenlő kapcsolat. A te időd, társaságod, szereteted és minden egyébed az, ami sb-sd kapcsolatot különlegessé teszi. Mint minden kapcsolat ez is két emberen múlik. Ő az anyagi részt adja hozzá, te a személyességet, így ha úgy érzed nem jó neked, el vagy nyomva akkor lépj tovább! Mindketten találtok mást, nem kell izgulni!

Egyenlő követelmények Annak érdekében, hogy egyenlő bánásmódban részesüljetek, fontos, hogy mindenki annyit vegyen ki a kapcsolatból, amennyit beletesz. Csak azért, mert a sugar daddyd/mommyd pénzt ad neked, nem azt jelenti, hogy a beosztottja, tulajdona vagy, ám ugyan ez igaz rád is! Nem egy egyszerű automata a partnered, neki is vannak igényei. A kölcsönös tisztelet és elvárások egyeztetése az, amivel egy sugar kapcsolat hosszú távon, mindkét fél számára jövedelmezően fog működni. Ha ezt szeretnéd csinálni, jó neked és nem kényszerből vagy itt, megbecsülöd önmagad és párodat is, akkor a sugar baby életmód és feminista felfogás megfér egymás mellett.

Ne feledd, ha ezt a három pontot betartod az a kapcsolatnak is jót tesz! Sokkal felszabadultabb és önállóbb tudsz lenni azaz nem állandó titkolózással fog telni a napod. Onnantól elfogadod azt, hogy a sugar kapcsolatban egyenlőek vagytok és ezért mindketten tenni fogtok!

Millionloves.com