Blog

A Férfiakról ...

Korábban volt arról szó, hogy a nők jelenléte igen fontos a társadalomban, de az urak szerepvállalása is jelentős. A történelem során sok kiemelkedő személy volt férfi. Ez azért volt lehetséges, mert évszázadokkal ezelőtt a nők a „hátország” feladatát látták el, kevesebb figyelem jutott nekik. Ezek az alaptörvények már megváltoztak, olyannyira, hogy a reklám-, a divat-, médiaipar is a nőket helyezi reflektorfénybe.

A férfiak manapság nagyrészt a munkával és némi fiús hobbival töltik a hétköznapjaikat. A „MA férfija” számára ugyanúgy fontos az élet magas szinten való megélése. Szeretik a nőket, a drága tárgyakat, a jó italokat és a kellemes kikapcsolódást. A fiús munkahelyi témák már nagyon sokrétűek. Függenek az adott társaság családi, vagyoni helyzetétől. Szeretnek még mindig nagyokat blöffölni csak azért, hogy pár perce a figyelem rájuk irányúljon. Apukás körökben inkább a szürke hétköznapok túléléséről, egymásnak adott tippek - trükkök cserélnek gazdát. Egyedülálló vagy csajozós időszakban élőknél, ezek a témák inkább a hétvégi mulatozásokról vagy az utazásokról szólnak, amit esetleg egy vagy több finom hölgy társaságában töltöttek.

A modern társadalom szerint, a „gentleman” típus már rég mást jelent, mint évtizedekkel ezelőtt jelentett. Az elvárások már alacsonyabbak, illetve, más szempontok határozzák meg egy úriember jellemvonásait. Az internet világában, sokáig fennt tudják már tartni egy nő számára az egzisztenciális ember képét. Utána nyilván jön a nagy bukás. De előtte rengeteg dologgal el lehet húzni az időt és fenntartani a hölgy virtuális „ figyelmét. Ezért is keresnek már egyre többen olyan oldalakat a nők, ahol valamilyen módón ezeket az illetőket szűrik vagy netán garanciát kaphatnak a férfi valódi anyagi helyzetére. Ezt a megtévesztést az urak hajlamosak elkövetni egymást közt is - például egy bárban - csak hogy nagyot mondjanak. Ilyen esetekben például olyan értékeket viselnek, hordanak amik ténylegesen nem az ő tulajdonukat képezi, de ez a szemfényvesztéshez egy elengedhetetlen lépés. Azért a helyzet, szerencsére nem olyan borús, mint ahogy elsőre tűnik. Kis odafigyeléssel, némi próbálkozással meg lehet találni azt a modern lovagot is aki - ugyan már lehet, hogy nem lovon, de - egy fehér Ferrarin állít elénk.

Millionloves.com