Blog

Ajándékötletek a sugar babydnek

Legyünk őszinték - a sugar babyk mindig azt várják el, hogy különleges módon bánjanak velük. Míg a sugar daddy figyelmet, kedveskedést kap, a sugar babyk az anyagi támogatás mellett több mindent is kaphatnak. Mik is ezek az ajándékok?

Virág Egy gyönyörű csokor, hosszú szárú rózsákból, vagy a kedvenc virágából garantáltan örömet fog okozni. Minden lány álmodozik egy titkos csodálóról, aki virágot küld neki a lakásába, egy sejtelmes képeslappal együtt. Természetesen tudni fogja, hogy te vagy és rá fog kérdezni a következő randevú alkalmával!

Csoki Ne felejtsük el az édességeket és a csokoládét sem - bármit is mond neked (diétázik stb.), nyugodtan adj csokit. Az egyedi csokoládé a legjobb ajándék minden lánynak, és a legjobb ajándék a sugar babyknek is.

Ékszerek Sok évvel ezelőtt Marilyn Monroe azt mondta, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja. Ezért nem szabad elfelejteni. Kérdezd meg mit tetszik neki, vagy vidd el ékszerüzletbe és hagyd, hogy ő válasszon.

Ruhák, cipők, táskák Egy másik módszer a sugar baby lenyűgözésére az ismert ruhamárkák vásárlása. Ebben az esetben el kell menni vásárolni vele - ami természetesen sok idő. Készen állsz erre?

Szépészeti beavatkozás A sugar babyd az egyik legédesebb dolog a mindennapjaidban. Meg kell jutalmazni őt! Adj neki wellness kezelést, felsőkategóriás masszázst, manikűrt, fodrászt, bármit ami a testi lelki szépségét és nyugalmát segíti. Ezekkel nemcsak őt fogod boldoggá tenni, hanem saját magadat is, mivel te fogod élvezni a ragyogó szépségét.

Élmények Legyél kicsit kreatív! Lepd meg ejtőernyőzéssel, búvárkodással, autóversennyel, vagy menjetek együtt kalandparkba! Az élmény legalább akkora ajándék, mint egy tárgyi meglepetés!

Utazás Ha a sugar babyd jobban szereti a passzív (vagy lusta) pihenést, küldd el egy tengerpartra, ahol gyönyörű bőrét megcsókolja a nap és ahol a meleg tenger hullámai enyhítik a mindennapok stresszét. A sugar babyk szeretik a menő bikini-koktél kirándulásokat azúrkék kék tengerpartokra, ezért nem kell kétszer átgondolni, hogy meglepd-e egy Görögországba, Spanyolországba, Seychelle-szigetekre vagy Mauritiusra tartó úttal.

+1 Célok elérése A sugarbabyd ambiciózus lány? Támogasd őt törekvéseiben - ez lesz a legjobb ajándék, amit adhatsz neki. Fizess az oktatásáért, vagy fektess be a startupjába! Hidd el megéri! A sugar babyd biztos három méterrel a felhők felett fog sétálni és az öröméből neked is jut majd bőven!

Ha a fenti ajándék ötletek sem ihlettek meg, akkor egyszerűen kérdezz rá nála, hogy mit szeretne. Azzal nem lehet mellényúlni!

Millionloves.com